Compare Listings

 

 

ŽELITE DA PRODATE STAN?
Pozovite nas
ŽELITE DA KUPITE STAN?
Mi smo tu za vas
ŽELITE DA IZNAJMITE STAN?
Možete preko nas.

Radimo prodaju, kupovinu, izdavanje nekretnina i sve pravne poslove na teritoriji grada Novog Sada kao i širom Vojvodine i Srbije. Klijente pratimo od pronalaženja nekretnina koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama, prezentacije i obilaska nekretnina, provere statusa nekretnine u katastru, pogodbe oko cene do zaključenja  notarskog ugovora o kupoprodaji kao i pravnu i profesionalnu podršku do primopredaje nekretnine novom vlasniku.

Kupovina ili prodaja nekretnine se ubraja u ozbiljnije stresove sa kojima se većina ljudi susreće bar jednom u životu.
Posvetite se donošenju pravih odluka i ispunite svoje velike i male želje, angažujući profesionalce u koje imate poverenja vi ujedno i štedite.
Uštedite svoje vreme, oslobodite se nepotrebnog stresa i nikako ne rizikujte svoju imovinu.U cenu naše posredničke provizije uključene su i advokatske usluge provere vlasničke dokumentacije, izrada predugovora i ugovora.Zbog toga mi i okupljamo neke od najiskusnijih i najpouzdanijih saradnika u oblasti prometa nepokretnosti koji su spremni da Vam omoguće punu koncentraciju na ispunjenje vaših želja i potreba. Naši agenti su licencirani profesionalci  (br.licence 3185) koji posao posrednika u prometu nepokretnosti obavljaju stručno, pouzdano i podučeni višegodišnjim iskustvom i radom u ovoj oblasti.
Redovi, birokratija i gužve pred šalterima su naš problem.

Naša kuća ima saradnju sa većinom poslovnih banaka u kojima kupac može realizovati stambeni kredit po najpovoljnim uslovima.

Nudimo Vam najpovoljnije zastupanje u posredovanju u prometu nekretninama. Mi dobijamo pravo na posredovanje u prometu Vaše nekretnine za koju zajedno odredimo cenu i odredimo okvirni rok prodaje nekretnine.Vi dobijate najbolju i najefikasniju reklamu,oglasavanje ,prezntaciju,bez ikakvih troškova.

 

Kuća Stanova Jupiter

Adresa: Ilije Birčanina 29

Email: kucastanovajupiter@gmail.com

Telefon: 0644731530
063383537